Ακύρωση παραγγελίας- Πολιτική Επιστροφών-Αλλαγή προϊόντος

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 2310603531 ή να στείλετε email στο info@madejro.com για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία. Η εταιρία Madejro θα επιστρέψει τα χρήματα σας μειωμένα κατά τα μεταφορικά έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Να σημειωθεί ότι επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ ισχύουν για προϊόντα της κατηγορίας OUTLET και στις προσφορές μας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Μοναδική υποχρέωσή σας να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους (συν τα δώρα εάν υπάρχουν) στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε κάθε περίπτωση αλλαγής προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, Ελτά Πόρτα-Πόρτα, ACS, επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής).

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το κατάστημα Madejro πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ’ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνονται σε εμάς, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email info@madejro.com ή τηλεφωνικώς στο 2310 603531.

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές για προϊόντα της κατηγορίας OUTLET και στις προσφορές μας. 

Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το www.madejro.com, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του www.madejro.com, (info@madejro.com, 2310 603531) θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάστασή του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  info@madejro.com και τηλεφωνικώς στο 2310 603531.

Στοιχεία Αποστολής για Αλλαγή Προϊόντων

Μανουσακίδου Ελπίς
Κ. Κωνσταντινίδη 7, Σταυρούπολη
Τ.Κ.: 56431, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 603531